Corporate Recruitment (RPO)

Een geschikte kandidaat voor iedere vacature

Door de inzet van RPO (recruitment process outsourcing) kunt u een gedeelte of het gehele proces van recruitment uitbesteden. IK-connect stelt uw wensen centraal en zoekt talent passend bij uw organisatie en bedrijfscultuur. Na een duidelijke kennismaking en het doorspreken van de verwachting bewerkt IK-connect de arbeidsmarkt uit naam van en voor de opdrachtgever.

Na een vacature intake begint het proces van bekend maken van de vacature, actief zoeken en de inzet van het netwerk. Door de kandidaten, maar ook het netwerk, te enthousiasmeren voor de vacature en de organisatie, en te onderzoeken waar een nieuwe baan voor de kandidaat aan moet voldoen zijn de eerste stappen naar een goede connectie gezet. Een goede begeleiding in het hele proces zodat de vacature naar tevredenheid wordt ingevuld.

Meer weten over Corporate Recruitment?

Over Iefke

"Iedere dag verdiep ik mij met plezier in de wensen, de eisen en de mogelijkheden van zowel kandidaten, opdrachtgevers als de arbeidsmarkt. Met persoonlijke aandacht voor de interesses en ervaringen leg ik de connectie en begeleid ik kandidaten en opdrachtgevers naar een volgende stap."